Verzend- en retourbeleid

Bekijk hieronder ons verzend- en retourbeleid

Verzend- en retourbeleid

Retourneren

Bedenktijd/ retour

Het kan voorkomen dat u een bestelling wilt annuleren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen houden. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product op te laten halen. U krijgt dan het orderbedrag (exclusief transportkosten) gecrediteerd. Ook de retourkosten zijn in dit geval voor uw rekening. De autolaadkraan kost per uur 80,- excl. BTW en deze transportkosten zullen worden verrekend met de weer op te halen produkten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen vervolgens het restant van het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na annulering terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd is dan nodig, kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wel draagt u zelf de transportkosten (per uur € 80,- excl. BTW) voor omruilen van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden in principe binnen 2 werkdagen afgeleverd maar wij nemen na het ontvangen van uw bestelling altijd eerst telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor de levering van de producten.

Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk ook zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u eenvoudig contact met ons kan opnemen. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Grondverzetbedrijf Corné v/d Berg B.V.
Tel: 0174-520800
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De handelsnaam van ons bedrijf is: Grondverzetbedrijf Corné v/d Berg B.V.
Onze domeinnaam is www.cornevdberg.nl

Ons vestigingsadres:
Herenwerf 53
3155 DK Maasland
KVK: 24360470
BTW: NL813271526B01

Garantie & Klachten

Garantie

Wij doen logischerwijze ons best om onze producten in topconditie bij u af te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. 
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt dient u direct contact met ons op te nemen. 
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging van het product. 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan contact met u opnemen om samen te zoeken naar een passende oplossing.

 Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • Apple Pay
  • Ideal
  • Overboeking
  • Creditcard